GEPRO BYGG

Ett byggföretag där kund och kvalitet kommer i första hand

GerpoBygg är ett byggföretag som har verkat inom byggbranschen sedan 2005 framför allt i Stockholmsområdet och på Värmdö. Vi inriktar oss huvudsakligen på att renovera badrum och kök för privatpersoner. Men vi utför även totalrenoveringar och ombyggnader av lägenheter och hus. Allt från små förrådsstugor, garage, terrasser till större om- och utbyggnader. Vår breda kompetens är en av våra starka sidor.


Bred kompetens inom de flesta områden

Badrumsrenovering

Unna dig lyxen av ett nytt badrum designat för dina och din familjs specifika behov och smak. En smakfull och professionell badrumsrenovering ökar värdet på bostaden. Vi samarbetar med de flesta leverantörer av kakel och vitvaror. Våra medarbetare är våtrumscertifierade vilket garanterar säkra och problemfria badrum.

 • Våra medarbetare har gått alla nödvändiga våtrumskurser och därmed är vi certifierade i enlighet med Bygg Keramik rådets normer.
 • Vi använder oss endast av godkända våtrumsskivor och tätskikt bland annat www.lip.se och www.kilto.se.
 • När arbetet i ditt badrum är slutfört överlämnar ett kvalitetsdokument, med beskrivning av komponentval och arbetsmetod.
 • Hos oss får du 10 års garanti på tätskiktet i badrum.
 • Själklart har vi försäkring som täcker eventuella fel och brister.
 • Vi vet hur man tar idéer till verklighet.
 • Våra kunder har gett oss höga betyg och vi lämnar med stolthet referenser på olika arbeten.


Köksrenovering

Det kanske viktigaste tipset för att komma igång med dina köksplaner är att beställa kökskataloger, besök köksutställningar och besöka köksplanerare, samla på dig information. Tänk igenom era behov, skall köket bli familjens mittpunkt eller är det mer ett arbetskök.
För den som vill byta stil helt och hållet i sitt kök är det oftast mest ekonomiskt att riva ut allt det gamla. Själva köksstommarna är inte den stora kostnaden i ett nytt kök. Att bara byta luckor är oftast inte ett billigare alternativ eftersom det då ofta blir kompromisser med mått på luckor, lådor, gångjärnsinfästningar mm.

De nya moderna köksinredningarna har ofta stora utdragslådor i stället för skåp. Då passar oftast inte dina gamla stommar. Vid en total köksrenovering byter du ut alla stommar. På så vis kan du försäkra dig om en ny, fräsch inredning rakt igenom.

Fundera på om ni behöver mer ljusinsläpp. Ett nytt fönster kan göra underverk och höja värdet på hela fastigheten. Kanske flytta en innervägg för att få en ny matplats? Skall taket sänkas för att montera spotlight? Var skall eluttagen och lampor placeras? Skall köksskåpen gå upp i tak mm?
Väljer ni bänkskivor i sten, tänk då på att det ofta är lång leveranstid på dessa.

Tänk på att ni kan spara pengar på att behålla anslutningspunkter för vatten, avlopp, eluttag och ventilationskanaler. Det går visserligen nästan alltid att ändra placeringen av dessa men försök att hitta en lösning där det inte är nödvändigt.

Vad kostar då en köksrenovering? Det går naturligtvis inte att svara på utan underlag. Men någonstans mellan 30-100.000:- brukar arbetskostnaden sluta på, inklusive, snickare, kakelsättare, elektriker VVS, mm. Denna arbetskostnad får ni göra ROT-avdrag för, vilket betyder att ni förnärvarande får ett avdrag på upp till 50 000 kronor per person och år.


Tillbyggnad

Skall du bygga nytt eller ändra planlösningen på ditt hus eller lägenhet? Noggrann planering och en väl genomtänkt kravspecifikation effektiviserar arbetet och håller nere kostnaderna väsentligt.
Vi kan hjälpa dig med byggnadskonstruktioner och ritningar, du kan även få se ditt projekt som i form av fotorealistiska 3D-cad bilder innan byggstart.

När du anlitar Geprobygg får du en kombination av den lilla firmans engagemang och yrkesstolthet samtidigt som du har tryggheten i att vår framtid är våra nöjda kunder. Vi arbetar mestadels med egna anställda men vid större projekt har vi genom vårt stora kontaktnät tillgång till en pool av professionella underentreprenörer som vi samarbetat med under flera år t.ex. elektriker, relining av avloppsstammar, husmålning, golvslipning mm. Detta system gör att vi kan hålla konkurrenskraftiga priser och att vi kan genomföra projektet med hög kvalitet på kortast möjliga tid.
Normalt tar vi på oss totalansvaret för Ditt projekt stort som smått.

GeproBygg hjälper dig gärna att utforma och designa ditt projekt i 3D cad, där kan du se fotorealistiska bilder på hur dina köks eller badrumsdrömmar kan förverkligas.
Vi kommer gärna och hälsar på hemma hos dig, kommer med förslag och tips och diskuterar igenom ditt projekt utan kostnad. Om det är fler badrum i en fastighet t.ex. i en bostadsrättsförening som är i behov av renovering kan vi samordna arbetet så att det blir så effektivt och snabbt som möjligt, varvid priset kan pressas ytterligare till kundens fördel och bekvämlighet. Vi utför alltid slutbesiktning tillsammans med kunden vid slutfört arbete. Vid eventuella fel rättar vi till det utan kostnad.

Fördelarna med att välja GerpoBygg som totalentreprenör för ditt projekt:

 • Du kommunicerar med en och samma kontaktperson genom hela byggprocessen som har huvudansvaret för arbetets utförande.
 • Tillsammans med kunden skriver vi avtal på varje jobb där det utförligt specificeras vad som ingår i vårt åtagande för att undvika missförstånd. Vi håller även i all administration för rotavdraget.
 • Normalt lämnar vi fast pris på de våra arbeten. ibland är det mer gynnsamt för kunden att vi debiterar på löpande räkning. Det kan t.ex röra sig om bilningsarbeten av avloppstammar, där osäkerheten om tidsåtgång är svårbedömd.
 • Som kund hos oss erbjuder vi dig rabatt på inköpt material och ger normalt kredit på detta till dess arbetet är slutfört.
 • En stor maskinpark med nödvändiga specialverktyg gör att arbetet går så snabbt och smärtfritt som möjligt.
 • Vi har konkurrenskraftiga priser.


Vill du komma i kontakt med oss? Skicka ett meddelande eller ring!

070 599 99 39


Gepro AB

Info@geprobygg.se
Lövbergavägen 31

Begär offert direkt online

OFFERT